ZWEMBADEN VOOR ELKE TUIN & WONING

LPW zwembaden

Om al onze klanten een vlotte en zorgvuldige plaatsing te kunnen garanderen, werkt JDS Pools samen met LPWHet gamma van LPW telt elf modellen in alle maten, geschikt voor ieders budget. Deze vinylester monoblok zwembaden passen met hun klassiek ontwerp, hun modern of zelfs strak design makkelijk in elke omgeving, binnen of buiten. LPW Pools kan u vandaag dan ook met enige trots een levenslange garantie op de waterdichtheid van de  kuip en tegen osmose voorstellen.

Al deze zwembaden zijn afgewerkt met een honingraatstructuur van 15mm. Dankzij haar honingraatstructuur beschikt de zelfdragende monokuip over een bijzondere eigenschap: ze kan zonder externe ondersteuning haar eigen watergewicht dragen. De zwembadwanden bestaan uit 6 opeenvolgende vinylester lagen versterkt composiet en één centrale laag met een isolerende honingraatstructuur. Deze gewapende opbouw geeft de nodige weerstand en maakt het geheel zelfdragend.

Flexline zwembaden

Flexline zwembaden worden op maat voor u gemaakt met gelaste polypropyleenplaten, materiaal van hoge kwaliteit, glad en uitermate resistent. Alle Flexline zwembaden zijn bestand tegen UV-straling. In tegenstelling tot andere zwembadbekledingen die een middelmatige duurzaamheid bieden (zoals liners), vervaagt de kleur van deze zwembaden niet onder de zon of met de tijd.

Flexline biedt u de mogelijkheid om een zwembad te ontwerpen zoals jij het wil. Je kiest zelf de lengte, breedte en diepte. Ook qua kleur heeft u verschillende keuzes: wit, lichtgrijs en donkergrijs. De waterdichtheid van de Flexline-monokuip wordt gegarandeerd door de fabrikant. Ze worden op maat geperst en worden in één stuk bij u geleverd. De gekozen accessoires worden in de fabriek gemonteerd en getest, zo is het probleem van de waterdichtheid nadien onbestaand. De verhouding prijs / kwaliteit van deze Belgische fabrikant is opperbest. Door de gladde wanden zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Aangelegd met een isolerende chape zijn ze bovendien zéér energiezuinig.

Banio Rosso

U wil geen enkele toegeving doen op het vlak van esthetiek en kwaliteit? Voor u lanceert JDS Pools z’n eigen concept ‘Banio Rosso’. Het resultaat van 16 jaar ervaring in de zwembadenbouw. Met ‘Banio Rosso’ past JDS Pools alleen het beste toe op 3 niveaus: de architectuur, de constructie en de engineering (vb. op het gebied van onderhoud en waterbehandeling). Dit milieuvriendelijk concept zorgt voor een meer ecologische integratie van je zwembad in het landschap en de natuur door niets aan het toeval over te laten.

JDS Pools helpt u dan graag bij het realiseren van uw plannen als consultant. De grote waaier aan afwerkingsmogelijkheden is dé reden waarom architecten en tuinontwerpers graag met ‘Banio Rosso’ werken. Kleine details hebben een grote impact op de look van je zwembad in het breder geheel van uw tuin.

JDS Pools werkt het zwembad verder af volgens de regels van de kunst, met arduin, in hout of met boordsteen in graniet.