PERSOONLIJKE BEGELEIDING VAN A TOT Z

JDS Pools streeft er als zwembadbouwer naar zijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden doorheen het volledige traject. Doordat alle fases van het installatieproces nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd, kunnen we bij JDS Pools binnen een heel korte termijn je droomzwembad realiseren. 

De zwembaden worden steeds geplaatst en afgewerkt door eigen mensen van JDS Pools bvba. Van bij het begin van de graafwerken tot aan de oplevering van het zwembad. Ook wat de service na verkoop en garanties betreft kun je bij ons terecht.

Eerste gesprek

Al dan niet op afspraak. We steken veel tijd in het voortraject van een zwembad. We bekijken samen uw plannen (of de plannen van uw architect) en we bekijken dan vervolgens alle opties qua zwembaden met de afmetingen die u in gedachten heeft, in verschillende afwerkingen en zwembadomgevingen. We hebben ook tal van referenties die we u kunnen tonen.

Vrijblijvende offerte

We doen alle opmetingen,  we kiezen de gewenste materiaalkeuze en we leggen de afwerking van uw zwembad ook vast. U krijgt een getailleerde & vrijblijvende offerte op maat.

Definitief plan opstellen

Van zodra u uw akkoord geeft op onze offerte, tekenen wij de definitieve plannen samen met u en/of uw architect. Alle technische details schrijven we uit in een uitvoerig bestek. We bespreken de uitvoeringstermijn en de timing.

Service na verkoop

Ook nadat je zwembad is aangelegd, kan je op ons blijven rekenen. Als zwembadbouwer hebben wij ervoor gekozen een service na verkoop uit te bouwen. Deze dienst staat volledig ter beschikking van onze bestaande klanten.