KWALITEIT STAAT ALTIJD VOOROP

Zwembadafdekking

Een degelijke afdekking van je zwembad is heel belangrijk. Zo blijft je zwembad het hele jaar door netjes en voorkom je warmteverlies, waardoor je kan besparen op je verwarmingskosten. Voor de afdekking van zwembaden werken ze bij JDS Pools het liefst met Covrex. De lamellen van deze producent hebben een draagkracht van maar liefst 250 kg/m2. Wie kiest voor Covrex-lamellen, kiest voor veiligheid. Je kan er zelfs over lopen.

DOWNLOAD BROCHURE COVREX

Waterbehandeling

U volop laten genieten van het helder water van uw zwembad is voor JDS Pools uitermate belangrijk.

In onze winkel, waar u altijd terecht kan, hebben we een zeer groot gamma aan producten en toestellen die het water van uw zwembad helder houden. We staan u zeer graag bij met raad en daad. Uiteraard kan je bij JDS Pools ook terecht voor desinfectiesystemen. Je vindt er automatische chloor- en pH-doseerapparaten, zoutelektrolysetoestellen en alle benodigdheden voor een niet-automatische desinfectie van je zwembad.

Zwembadverwarming

Verwarmen met een warmtepomp is de goedkoopste oplossing en dus ook de meest toegepaste. Het apparaat haalt de warmte-energie uit de lucht en gebruikt die om het zwembadwater te verwarmen. Voor iedere kW op je meter kunnen warmtepompen 4 à 5 kW energie aan je zwembad teruggeven. Heel milieuvriendelijk dus, maar dit is wel de traagste methode en dus minder geschikt voor bijvoorbeeld buitenverblijven.

Elektrische zwembadverwarming is dan weer de eenvoudigste oplossing. Deze manier van verwarmen kan het hele jaar door toegepast worden, maar het is ook een relatief trage methode. Hou rekening met een opwarmtijd van 2 tot 5 dagen.

Overloopskimmers

Overloopskimmers houden je zwembad steeds netjes en zorgen ervoor dat het water mooi tot aan de boordsteen komt. Een dergelijk inbouwsysteem zuivert je zwembad over de volledige breedte. Ronddrijvende bladeren en ander vuil worden op die manier heel efficiënt verwijderd. Een goed overloopsysteem zorgt voor een perfecte integratie in het landschap en maakt van je zwembad een streling voor het oog.

Overloopskimmers werken veel efficiënter dan klassieke scimmers. Daardoor verlies je minder tijd met het onderhoud en de reiniging van je zwembad. Bovendien zijn deze overloopsystemen compatibel met een rolluik onder het terras.

Zwembadoverkapping

Omdat de weergoden in ons land soms raar uit de hoek durven komen, kan een degelijke zwembadoverkapping wel eens handig zijn. Met dergelijke constructies kan je het zwembadseizoen enkele maanden verlengen en geniet je van warmer en properder water.

Voor zij die rond hun zwembad een wellnessomgeving willen creëren is een stijlvolle zwembadoverkapping de oplossing bij uitstek. Wat betreft de installatie van deze constructies werkt JDS Pools samen met Axess en Abrisud.